Enkel 4-1 seier til Øssia over Follo2

| august 23, 2016
Fatos Berisha ble tomålscorer i kampen mot Follo2

Et Øssialag på spillehumør igjen slo Follo rekruttene enkelt 4-1 på Ski Stadion tirsdag kveld.

Follo2 stilte et lag blanding av gutte og juniorspillere, så det ble en kamp ”menn mot mus”, men selvsagt deilig med seier igjen, man får ikke mer enn 3 poeng i hver kamp.

Øssia peisa over sine motstandere fra start og kunne vel egentlig ha vunnet med bortimot tosifra om alle store sjanser hadde vært omsatt i mål.

De få farligheter motstandererne fikk, bød egentlig Øssia på selv, litt ukonsentrert ved noen anledninger, men for all del, Øssia hadde full kontroll kampen gjennom.

Etter et stort Øssia press, lyktes det nyervervelsen Keywan Ahmadi i det 21 minutt og komme på scoringslisten for første gang i sin nye klubb. Han fikk en fin stikker av Faton Hoti og fra skrått hold gikk ballen i motsatt nettvegg.

Mange spolerte muligheter senere og i det 39 minutt kom kampens fineste scoring.

Joe Lunde blir spilt opp på siden og hans perfekte innlegg ekspederer Fatos Berisha i mål på helvolley, helt nede i hjørnet. Flott scoring, og dermed 2-0 til Øssia som også ble pauseresultatet.

Øssia var over Follo2 som høker også i andre omgang, og skaper mange muligheter.  Vi noterte store sjanser ved Buran Feka og Dino Mulac,, men utrolig nok ingen mål.  3-0 til Øssia kom i det 59 minutt. Dino Mulac vender fint vekk sin oppasser og serverer Fatos Berisha som blir tomålscorer, han smeller ballen enkelt inn i hjørnet.

Noen minutter senere setter Joe Lunde stor fart, skjærer innover. Han får ballen litt langt fra seg, men det blir isteden en perfekt pasning til Dino Mulac som plutselig er helt fri med keeper. Iskaldt setter han 4-0 nede i hjørnet i det 64 min.

Østsiden gjør 5 bytter de siste minuttene. På Follo 2 sin eneste sjanse i kampen i det 80 minutt klarer de å score. Øssia var et øyeblikk ukonsentrerte bakover og det straffet seg, litt irriterende og unødvendig, men det hadde selvsagt ingen betydning for kampbilde.

Kampen ble jo aldri spennende, Øssia var totalt overlegne.

La oss håpe at dette var et lite vendepunkt for Øssia igjen, etter en litt tung periode. I dag så vi mye spilleglede, aggresivitet og fine kombinasjoner, og det er kanskje den tryggheten vi tar med oss videre inn i høstkampene som kommer.

Gult kort for Øssia fikk Fatos Berisha

Østsidens lag: Lars Brudalen – Asim Palic, (Adrian Kaaber 8 minutter), Argtim Shabani, Rang Ferej, Joe Lunde – Faton Hoti, Fatos Berisha (Markus Rodin 2 minutter), Keywan Ahmadi, Enal Hasurdzic (Markus Engebretsen 22 minutter) ,Dino Mulac (Admir Zec 22 minutter), Buran Feka, (Andreas Hermansen 15 minutter)