Rekruttlaget avsluttet med seier

| juli 1, 2016

Østsiden rekruttlag avsluttet vårsesongen i 5. divisjon med seier borte mot Varteig på en blytung bane sent fredag kveld. Østsiden kjørte hele kampen og 3-1 seier var alt for lite etter spill og sjanser. Ved pause var det utrolig nok 0-0 etter store Øssiasjanser.

Rekruttlaget etter seieren mot Varteig. Bak fra vesntre Faton Hoti, Admir Zec, Adrian kaaber, Lukas Hansen, Peter Moen, Enal Hasurdzic, Henrik Moum. Foran Macus rodin, Anders harlem Nilsen, Rene Moen, Besart Voksha. Ikke tilstede Markus Engebretsen som hadde dratt på jobb og Marius Slydal som var skadet

Rekruttlaget etter seieren mot Varteig. Bak fra venstre Faton Hoti, Admir Zec, Adrian Kaaber, Lukas Hansen, Peter Moen, Enal Hasurdzic, Henrik Moum. Foran Macus Rodin, Anders Harlem Nilsen, Rene Moen, Besart Voksha. Ikke tilstede Markus Engebretsen som hadde dratt på jobb og Marius Slydal som var skadet

Østsiden holdt trykket oppe etter pause og fikk omsider ledermålet på straffespark. Enal Hasurdzic ble meid ned og igjen var Marcus Rodin sikker fra 11 meteren. Helt mot spillets gang klarte Varteig å utligne til 1-1 etter passivt  Øssiaspill.
Fint samspill mellom Admir Zec og Rene Moen var forspillet til Østsidens 2-1 mål som Rene Moen fikset. Rett før slutt var det Admir Zec som ordnet 3-1 og en fortjent seier til Østsiden over laget som ligger på 4. plass på tabellen. Selv kan Østsiden være fornøyd med årets vårsesong etter  3. plass på tabellen. Det blir gjerne at disponible A-spillere drar lasset på Rekruttlaget og denne kampen var intet unntak. Hele midtbanen med Faton, Admir og Enal holdt koken opp, og Adrian Kaaber som midtstopper viste at formen er i anmarsj etter langvarig skade.

Etter ferien blir det høststart borte mot Gresvik tirsdag 9. august.

Østsidens lag: Anders Harlem Nilsen – Rene Moen, Adrian Kaaber, Peter Moen, Markus Engebretsen (Lukas Hansen 45 min) – Marcus Rodin, Faton Hoti, Admir Zec, Enal Hasurdzic – Marius Slydal (Henrik Moum 25 min), Besart Voksha.