Lett seier til Rekruttlaget mot Navestad

| juni 28, 2016
Marcus Rodin og Stanko Trninic scoret begge mot Navestad

Østsidens rekruttlag spilte den nest siste kampen i vårsesongen mot Navestad hjemme på Østsiden KG mandag kveld. Det ble en lett 5-0 seier etter mange misbrukte sjanser. Østsiden har los på pallen, men Drøbak/Frogn 2 og Askim ser ut til å kjempe om de to øverste plassene på tabellen.

Østsiden stilte denne gang med kapteinen på A-laget Faton Hoti som måtte stå over siste A-kampen mot Sprint pga kort. Han satte definitiv sitt preg på kampen med to flotte mål.

Østsiden ledet 2-0 ved pause etter to scoringer som kom helt på slutten av omgangen. Først ved Admir Zec som scoret  fra kort hold og deretter Faton på et godt skudd etter et fint Øssia-angrep.

Etter pause ble Enal Hasurdzic felt innenfor sekstenmeteren og Marcus Rodin var som vanlig sikker fra 11-meteren. Så var det Stanko  Trninic som var fremme med slegga og ordnet 4-0 før Faton Hoti fastsatte sluttresusltatet til 5-0 på et nydelig frispark.

Rekruttlaget avslutter vårsesongen med en hyggelig tur til Varteig fredag 1. juli kl. 19.30 som forkamp til kvartfinalen Wales-Belgia.

Østsidens lag mot Navestad: Anders Harlem Nilsen -Durim Mehmeti, Rene Moen, Peter Moen, Petter Dines Olsen – Marcus Rodin, Faton Hoti, Admir Zec, Enal Hasurdzic – Markus Engebretsen, Marisu Slydal. Også benyttet: Stian Nicolaysen, Dino Coralic, Stanko Trninic.