Storseier til Rekruttlaget mot Rakkestad 2

| mai 3, 2016

Østsidens rekrutter var sent tirsdag kveld i  Rakkestad for å møte Rakkestads rekrutter i 2. serierunde i 5. divisjon. Østsiden mønstret et sterkt lag i denne kampen og hadde ingen problemer  med å vinne 6-2 over Fredrik Nøklebys disipler.  Østsiden tok tidlig ledelsen  2-0 og ledet 3-0 ved pause. Etter pause reduserte Rakkestad til 3-1 før Østsiden gikk opp til 6-1 og burde  plusset på ytterligere etter store sjanser. Det var imidlertid Rakkestad som fikk det siste målet og fastsatte sluttresultatet til 6-2. Med uavgjort mot Gresvik i 1. serierunde ligger Rekruttlaget på 4. plass
Østsidens målscorere var Marcus Rodin (2) (en på straffe), Stanko Trninic (2), Burhan Feka og debutanten Durim Mehmeti.