Dobbel Asim sirket tre poeng i det 94. minutt!

| mai 2, 2016
Juble i Øssialeieren etter 2-1 seier over Follo2

Jubel i Øssialeieren etter 2-1 seier over Follo2

Dagens Øssiagutt Asim Palic som scoret begge målene

Østsiden var i ferd med å sløse bort to poeng i kampen mot Follo2 på Østsiden stadion  mandag kveld. Det sto utrolig nok 1-1 til det 94. minutt, men da kom omsider seiersmålet.  I 2. omgang befant ballen seg konstant på banehalvdelen til Follo og det var helt utrolig at Øssia  fikk den forløsende scoringen  så sent. Av alle ting ved høyre back Asim Palic som også scoret Østsidens første mål. Ikke noe å si på at han ble kåret til kampens Øssiagutt!

Follo 2 med juniorlaget
Vi minnes hjemmekampen mot Follo2 i fjor da de kom med halve A-laget som da spilte i OBOS-ligaen, utspilte Østsiden og vant 4-1. Mandag kveld kom Follo2 med rent juniorlag og da blir forutsetningene helt annerledes. Laget hadde noe gode teknikere på midtbanen, men laget hang i tauene på slutten av kampen etter heroisk innsats.
Notisblokka er full av Øssiasjanser fra Fatos Berisha var alene  med keeper i det 2. minutt til  Admir Zec var i samme posisjon i det 92. minutt. Det vil rett og slett føre for langt å nevne alle sjansene.

Ledelse på frispark
Follo 2 tok  ledelsen 1-0 første gang de var over midtstreken etter 15 minutter. Laget fikk frispark rett utenfor sekstenmeteren og  venste back Elias Karimi skrudde ballen forbi muren.
Østsiden utlignet i det 38. minutt. Asim Palic kom i herlig driv på sin høyre side og slo hardt inn foran mål og via en forsvarspiller rett i nett-taket. 1-1.

Rekordmange bytter
Østsiden byttet to spillere etter første omgang og tre til i løpet av 2. omgang. Enal Hasurdzic vikret veldig pigg da han kom inn. Laget kjørte på de siste 45 minuttene for å sikre seg alle poengene og  fikk sin fortjente belønning da Asim Palic scoret seiersmålet til enorm lettelse for både spillere, støtteapparat og tilhengere. En mer fortjent seier skal det letes lenge etter. På et godt kjempende  Øssialag vil  vi  trekke frem Argtim Shabani som hadde full kontroll på midstopperplass og mange presise fremspill.

10 poeng og 2. plass
Med 10 poeng på de fire første kampene er det Østsidens beste serieåpning siden 2009 da laget åpnet med 4 seire. Førstkommende lørdag kl. 16.00 skal Østsiden møte Sparta som tapte 2-1 for Sprint i kveld.

Gule kort: Safin Nerwai og Andreas Hermansen.
Østsidens toppscorer Dino Mulac var skadet  til denne kampen

Østsidens lag: Lars Sigmund Brudalen – Asim Palic, Argtim Shabani, Rang Ferej, Joe Lunde – Andreas Hermansen (Lars Bråten 45 min.) , Faton Hoti, Safin Nerwai (Petter Stedjeberg 10 min),  Fatos Berisha(Burhan Feka i 45 min.), Markus Engebretsen (Enal Hasurdzic 15 min.), Marius Slydal (Admir Zec 15 min.)