Ny positiv kamp endte med tap mot Oppsal

| februar 14, 2016

Østsiden spilte sin tredje treningskamp mot 2. divisjonlaget Oppsal  lørdag 13. februar i Østfolhallen.  Østsiden tapte 3-1, men trenger ikke henge med hode av den grunn. Laget viste mye bra spill og 3-1 til Oslolaget gir ikke noe riktig bildet av kampen. Østsiden var nemlig fullt på høyde og burde i det minste hatt uavgjort.  Når laget brenner et par 100% sjanser, blir snytt for et soleklart straffespark og tillegg slipper inn noen baklengsmål av den abosolutt billige sorten, da gjorde Østsiden det vanskelig for seg selv.

Asim Palic scoret og spilte en god kamp mot Oppsal

Østsiden åpnet kampen best og hadde en kjempesjanse etter 13 minutter ved arbeidsjernet Admir Zec som dundret ballen over. Utover i omgangen jevnet det seg ut. Ett minutt før pause tok Oppsal ledelsen fra 17 meter nærmest fra dødlinjen.

Et kvarter ut i andre omgang utlignet Østsiden ved lagets beste mann høyreback Asim Palic på et godt skudd etter et flott angrep.  Admir Zec kom alene med Oppsals keeper og Odi ble snytt for et straffespark da han ble felt på vei igjennom.
Oppsal gikk opp til 2-1 etter rot på Østsidens venstre side og fastsatte sluttresultatet til 3-1 på et langskudd rett før slutt.
Til tross for tap var det mye å glede seg over.
Neste kamp er mot Ås fredag 19. februar kl. 19.00 i Østfoldhallen.
Laget: Lars Brudalen- Asim Palic, Argtim Shabani, Stian Nicolaysen, Markus Engebretsen – Faton Hoti, Safin Nerwai (Burhan Feka), Andreas Hermansen – Fatos Berisha (Odi 45 min), Admir Zec, Enal Hasurdzic (Dino Mulac)