A-lag damer med seier på en litt dårlig dag

| november 25, 2015

Seier mot Tveter for A-lag damerA-lags damene spilte ikke opp mot sist beste mot Tveter tirsdag 24. november, men det holdt likevel til seier.

Trener Thomas sier følgende om kampen:

Vi starter kampen veldig svakt, og sliter faktisk litt mot 5-1 forsvaret vi har øvd på i to uker. Men vi skjerper oss inn mot pause, før vi sovner litt i de siste fem minuttene før pause. Stilling etter første omgang var 14-11 til Tveter.

I pausen ble det pratet mye om innsats, og lite om taktikk. Dette handlet rett og slett om innsats og vilje. I andre omgang så fremstår vi som et lag som har bestemt seg, og vi henter oss Tveter på de første fem minuttene. Vi varierer også i 2.omgang, men løser situasjoner bedre enn sist mot Skogstrand. Særlig når vi får merke på Henriette, men dette må vi fortsette å øve på. Cecilie står godt i lange perioder, og Karoline får noen gode redninger mot slutten. Og når vi slipper inn et mål på de siste ti minuttene, så blir det etter hvert en trygg seier på en litt dårlig dag. Når dommeren blåste av kampen stod det 25-22 til Østsiden må måltavla.

Nå ser vi frem mot neste kamp, hjemme mot Gøy neste tirsdag. Da skal vi vise oss frem på en enda bedre måte.

Neste kamp mot Gøy er tirsdag 1. desember klokka 20:00 i Kongstenhallen

Category: Håndball