Dobbel Enal sikret tre nye poeng mot Berg

| oktober 10, 2015

Østsidens rekrutter tok i mot Bergs hyggelige gutter og stakk av med sin 7. strake seier i tussmørket på Østsiden KG fredag kveld. Med A-kamp til mandag var Øssia 2 nødt til å prioritere kortere spilletid på Asim og Enal som er aktuelle for start mot Grorud 2. I tillegg var et par faste spillere ute med sykdom slik at Øssia hadde en tynn stall til kampen. Blant annet  spilte keeper Fredrik Toftehagen 90 minutter som spiss og toppscorer Stanko indreløper.

Øssia hadde brukbar kontroll og styrer det meste av spillet. Berg skaper noen overganger da våre spillere mister ballen i ugunstige posisjoner og har en stor sjanse i 1. omgang. Resten av omgangen styrer Østsiden og kan gå til pause med en 1-0 ledelse. Agron fosser ned langs siden og legger knallhardt inn. Ballen havner ute i feltet og i beina på Fredrik som via en Bergspiller scorer. Fra å stå i mål mot Tistedalen 2 til å score mot Berg uten trening siden juni. En liten bragd.

Øssia gikk til pause med en fortjent ledelse uten å spille den fotballen vi ønsker å spille. Mange touch på ballen og lite oversyn, blir at en gjør det vanskelig for seg selv, men vi hadde 45 min å rette dette på.
Enal  Hasurdzic kom inn i 2. omgang og er et friskt pust. Klarer han å overføre den stemningen han spiller i på Rekruttlaget til A-laget kan enhver back bli litt svimmel.

Enal Hasurdzic og Fredrik Tofthagen scoret målene mot Berg

Men som det ofte er i fotball så blir en straffet hvis man ikke gjør jobben 100%. Berg benytter en overgang der vi slurver og setter inn 1-1. Surt og unødvendig. Men vi gjør som så ofte før i sesongen. Rister av oss skuffelsen og fortsetter videre.

Enal har to store sjanser før han på egenhånd drar inn fra venstre, finter vekk flere spillere og legger den i lengste  hjørne. Denne type scoring har han gjort så mange ganger før. Ti minutter senere fikk vi et frispark rett utenfor sekstenmeteren og fem meter fra kortlinja. I stedet for å legge inn spilles det til Enal som har dratt seg fri på løp ute på sekstenmeteren. Han smeller ballen helt opp i vinkelen. Selv om keeper var på den, var det en herlig treff. Herfra og inn var seieren aldri truet og gutta innkasserte tre nye poeng med 3-1 seier. Forrige tap kom mot Trosvik2 for 9 kamper siden.
Neste onsdag er det duket for sesongens siste rekruttkamp mot Idd på Strupe kunstgress. Det å krone en fantastisk sesong med åtte strake seire vil være en god prestasjon og noe vi skal jobbe knallhardt for. Vi har klart årets målsetting som var topp fem plassering. Gratulerer gutta og takk til alle som har stilt opp som trofast publikum på Øssiabanen. Håper dere tar turen til Halden onsdag.

Laget: Anders Harlem Nilsen – Henrik Moum, Stian Nicolyasen, Birgir Palsson, Niclas Aardalen – René Moen, Stanko Trninic, Asim Palic – Agron Hoti, Fredrik Tofthagen, Nejat Salimi.
Også benyttet: Enal Hasurdzic.