Rekruttlaget tok sin 6. seier på rad!

| oktober 6, 2015
Niklas Aardalen, kaptein Sivert Smedokken, Stanko Trninic og Marcus Rodin fornøyd med seieren over Tistedalen.

Østsidens rekrutter klinte til med sin sjette strake seier og Stanko Trninic har de siste to kampene scoret i gjennomsnitt hvert 20. minutt. Det var ingenting i 1. omgang som skulle tilsi at Øssia skulle gå seirende ut av kampen. Det var litt for mange feilpasninger og vi la ikke ned nok metere som var nødvendig. Tistedalen 2 gikk opp i ledelsen etter et knallskudd fra 27-28 meter. I mål hadde vi tilbake Fredrik Toftehagen og det var et gledelig gjensyn. Om Fredrik hadde fått en trening eller to ville han nok avverget den, men skal ikke lastes for målet.

Øssia svarte direkte fra avspark og Enal tok en av signaturfintene sine og dro innover. Selv nektet han for at det var et feilslått innlegg som gikk over keeper og ned i motsatt kryss. En får la tvilen komme Enal til gode.

Østsiden fortsatte med å løpe imellom og like før pause gikk Tistedalen 2 igjen opp i ledelsen etter frispark fra venstre.

Vi gikk til pause med en dårlig smak i munnen og vet at vi burde ha gjort det bedre. Kent Hansen besøkte gamle trakter og kom med noen fine innspill i pausen som umiddelbart ga effekt. Vi stod høyere, stresset motspillerne og fikk uttelling etter fem minutter. Stanko puttet sitt første for dagen etter at Asim Palic og Agron Hoti hadde spilt seg imellom i et minutt nede ved høyre cornerflagg. Utligningen smakte godt. Vi fortsatte å terrorisere Tistedalens bakre firer med Enal og Agron på kantene og med Stanko som midtspiss. Marcus Rodin puttet to derav ene på et  laaaangt innkast fra Birgir. Den hadde nesten landet på motsatt femmeter hvis ikke Marcus hadde stanget den inn. Stanko dunket inn to til og tre totalt og selveste Niklas Aardalen fastsatte resultatet til 7-3 med det siste sparket på ballen. I mellomtiden hadde undertegnede et arbeidsuhell og serverte Tistedalen en avslutning fra 17 meter. Vi snakker ikke mer om den.

Det er en fantastisk «go» i Rekruttlaget og den har vi tenkt å holde inn de to siste kampene. Asim som har spilt fast på A-laget siden overgangen fra Trosvik sa i garderoben at Rekruttlaget har en ro i seg og stresser ikke selv om man ligger under og det skal guttene ha all ære for.

Det at vi klarer å snu kamper på den måten som blir gjort er beundringsverdig. Årets siste hjemmekamp for Rekruttlaget går mot Berg førstkommende fredag kl. 19.30 Jeg håper så mange som mulig glemmer andre gjøremål et par timer og heier på guttene til sin syvende strake seier for det fortjener de virkelig.

Laget: Fredrik Tofthagen – Asim Palic, Stian Nicolaysen, Petter Øyvind Hansen, Niklas Aardalen – René Moen, Sivert Smedokken, Marcus Rodin – Agron Hoti, Enal Hasurdzic, Stanko Trninic
Også benyttet: Nejat Salimi, Birgir Palsson.

Sporty hilsen fra en stolt rekrutt- «trener» René Moen.

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater Rekrutt-laget