Øssia poengløse etter manglende effektivitet

| oktober 3, 2015

I vårkampen tok Trosvik ledelsen etter fem minutter. I lørdagens kamp på Merkur tok det bare ett minutt før Trosvik var foran i målprotokollen etter straffespark! Safin Nerwai felte en Trosvikspiller og  Youssef Chaib var nådeløs fra ellevemeteren med en knallhard markkryper helt inne ved stolperoten.
Østsiden kom seg greit etter sjokket, men med lagets manglende effektivtet blir det dårlig med tellende resultater. Igjen hadde laget mange gode sjanser  etter innlegg fra kantene som det ikke ble noe av. Dessuten har Trosvik en solid keeper i  Andreas Hansen.
Etter pause startet Østsiden et stormangrep mot Trosvik og vi noterte 3 fete sjanser ved Fabian Andersen og Lars Bråten hvor en god keeper ryddet opp. Litt slakkere ble det ut over i omgangen fra gjestenes side og Trosvik hadde en kjempemulighet til å doble ledelsen etter 70 minutter. Simen F. Andersen reddet mesterlig.

Petter Stedjeberg var bestemann mot Trosvik

Det siste kvarteret kjørte Østsiden Petter Stedjeberg  frem som spiss, men den endringen ble kostbar omtrent i samme sekund. Østsidenforsvaret, med Petter Stedjeberg og Adrian Kaaber i spissen som stort sett var  på høyde hele kampen, var ute av balanse og  Youssef Chaib skar inn fra høyresiden og klinket ballen opp i venstre kryss. En praktscoring som Simen var sjanseløs på. Dermed ble Chaib tomålscorer som han ble det i vårkampen.

Østsiden kjørte på etter scoringen og en redusering lå i lufta, men Trosvik rodde en 2-0 seier i land og til en solid 3. plass på tabellen.
Øssia har nå tap tre ganger for Trosvik i år og det er en statistikk laget ikke bør være spesielt stolt av. I lørdagens kamp burde det minst vært uavgjort.

Hos Østsiden fikk Joe Lunde, Safin Nerwai og Petter Dines Olsen gult kort.
Neste kamp er mot Grorud 2 hjemme mandag 12. oktober kl. 19.30.