Uavgjort 2-2 for Øssia 2 mot Idd

| august 26, 2015

På grunn av sen kampstart ble kampen mellom Øssia og Idd spilt på kunstgressbanen i flomlys.
Øssia 2 har variert i den innledende høstsesongen med tap mot Rolvsøy, seier mot Navestad og nytt tap mot Trosvik 2.
Øssia-troppen er ikke den bredeste per dags dato, men gamle og nye helter stiller opp.

Kampen mot Idd var som forventet. Øssia har mye ball og triller mye på midten. En kampsugen Agim Shabani styrer spillet slik han vil. Dessverre så er vi litt ufarlige på siste tredjedel og produserer få sjanser. Den største får vi ved Agron som kommer alene med keeper, men treffer ikke klokkerent og keeper avverger. Idd står høyt med sin bakre firer, men Øssia klarte aldri å utnytte det bakrommet. Idd venter tålmodig på overgangene og har omgangens største sjanser. Agim er nede og rydder opp når en Idd-spiller mottar ballen alene med keeper på sju meter. Idds kaptein driblet seg igjennom og klinker ballen i stolpen fra kort hold. Der kunne Idd raskt vært i føringen.
0-0 holder seg til pause og vi kan være enig at det er noe omstendelig med laget. Vi vil gjerne spille bra fotball, men det mangler litt tæl og guts og ting blir litt halvhjertet.

Andre omgang er mye lik den første. Øssia prøver, men lykkes ikke helt. Da skjer det som ofte skjer. Idd får en spillvending og en spiller tråkler seg igjennom og skyter utagbart for Simen i mål og dermed 0-1.
Øssia legger om fra 4-3-3 til 3-4-3 for å produsere mer siste kvarteret, men på en kontring klipper Dino Coralic ned en Idd-spiller i feltet og klokkeklar straffe. Simen sjanser, men ballen går i andre hjørnet og dermed 0-2.
Kanskje Idd følte seg sterke i troen på tre poeng, men aldri avskriv Øssia. Gutta står på og fem minutter før ordinær tid får Agim ball i feltet og får en dytt i rygg. Rutinert nok sørger Agim at dommer må blåse straffe. Marcus Rodin har vært fjellstø på straffer før i år og ekspederer også hans fjerde straffe i mål.
Øssia henter ball og plasserer den på midten for å jage utligning og to, tre minutter på overtid sitter den der igjen. Agim spiller Agron som spiller igjennom Rodin. Nok en gang er han kald og setter sitt syvende mål for sesongen og dermed toppscorer på Rekruttlaget.

Idd følte seg nok snytt for seieren, men man må spille til det blåses i fløyta. Øssias rekrutter viste innsats og ståpåvilje til siste sekund og kronet det med nok et poeng og 6.plass på tabellen. Før sesongen hadde vi en målsetning om topp fem som er innenfor rekkevidde.

Laget: Simen-Henrik-Stian-Petter Øyvind-Nicolas-Agron-Sivert-Agim-Dino C-Marcus-Stanco.
Også benyttet: Birgir – Mads Moum – René