Grei gjennomkjøring og 3-0 seier

| juli 27, 2015
Dino Mulac scoret to mål mot Nordstrand

Østsiden hadde mandag på en kald julikveld besøk av  3. divisjonslaget Nordstrand som ligger på 6. plass i sin avdeling, mens Østsiden ligger på 7. plass i sin avdeling. Styrkeforholdet skulle dermed være greit. Nordstrand kom til Øssia med 22 spillere og byttet hele laget i 2. omgang. Ved pause sto det 0-0 etter en jevn omgang hvor sjansene var likt fordelt. Etter pause var det mest Østsiden og det endte med 3-0 seier. En grei gjennomkjøring før høstsesongen.

Andre omgang var bare ett minutt gammel da Lars Bråten ordent 1-0 etter en fin stikker av Asim Palic. Dino Mulac økte til 2-0 etter 55 minutter da han rundet en utrusende keeper og satt ballen i det tomme buret. Før 2-0 målet hadde  Dino to gylne muligheter til scoring.
Dino ordnet også 3-0 etter 60 minutter etter utmerket forarbeide av Enal Harsurdzic. Enal var virkelig på hugget i kveldens match. Det var også Lars Bråten som normalt hadde vært en viktig brikke for Øssia i høst. Men tirsdag morgen settes kursen for Elverum og rekruttjeneste og det er høyst usikkert hvor disponibel han blir for Østsiden.

Østsiden har lagt bak seg en hard treningsuke og det gjenstår en treningsuke til før laget skal opp til tentamen i høstens første seriekamp mot Kråkerøy mandag  3. august kl. 18.30.

Østsidens lag:  Simen Fredheim Andersen – Asim Palic, Petter Stedjeberg (Nicolas Thorkildsen30 min) , Petter Dines Olsen, Joe Lunde-Mikkel Lorentzen, Safin Nerwai, Faton Hoti (Fathos Berisha 20 min), Enal Hasurdzic – Fabian Andersen (Lars Bråten 70 min), Dino Mulac.

Category: Fotball, Fotball, Kampreferater A-Laget