Øssia hadde seieren i lomma etter målkalas!

| mai 21, 2015
Dino Mulac scoret tre mål mot Drøbak/frogn

Det ble et målkalas av de sjeldne i Østsidens kamp mot Drøbak/Frogn på Frogn kunstgress i de dype skoger onsdag kveld. Som i 2009 endte kampen 5-5! Det var nesten ikke til å tro slik denne kampen utvikelt seg. Drøbak/Frogn hadde full kontroll det meste av første omgang og ledet både 2-0 og 3-1. Østsiden viste imponerende evne til å komme tilbake etter angrepstendenser vi ikke har sett tidligere i år. Forsvarspillet var dermed ikke patent og hjemmelagets  fikk to gavepakker på slutten som kostet Østsiden seieren. Østsiden ledet 5-4 frem til 92 minutt og vi  sju fra Øssia som var ringside, ventet bare på dommerens siste signal. En svak avklarering og to poeng glapp.

Slik kom målene:
3. min. 1-0 Jesse Armo0 fikk stå helt alene å heade inn inn  en corner på bakerste stolpe.
4. min.  Faton Hoti måtte ta tre minutter time-out etter røff behandling av Jørgen Røssevold. En albue i halsen var stygt
29. min 2-0 Mikkel Aarstrand dobler ledelsen på en ny heading etter et flott angrep
Så langt hadde ikke Østsiden vært i nærheten av hjemmelagets mål, men så smalt det i begge ender!
31. min. 2-1 Dino Mulac vender i feltet og skjøt utagbart inne ved stolperoten. Et flott mål, men blir liggende skadet etter scoringen.
36. min. 3-1 Mikkel Aarstrand scorer igjen da Øssia har løvedøra på vid gap.
42 min. 3-2  Markus Granly header inn sitt første mål i Øssia etter frispark fra Joe Lunde. Linjemann var oppe med flagget  på en annen Øssiaspiller, men ble avfeide av dommeren.
45. min- 3-3 Fabian Andersen pirker/lobber over keeper som strekker seg så voldsomt at han blir skadet og må gå ut.
Dommeren legger til  6 minutter etter  målrik første omgang!

Showet fortsetter
74. min. 3-4 Dino Mulac skjøt knallhardt mellom beina på keeper etter utsøkt gjennomspill fra Petter Dines Olsen.
81 min. 4-4 Ibrahima Konate scoret på indirekte frispark fra 15 rett foran mål via et motstanderbein. Foranledingen var linjemannen som gjorde dommerene oppmerkson på en urelgelmessighet da Simen F. Andersen sparket ut ballen
82. minutt 4-5!  Dino Mulac. Rett fra avspark gjorde Dino alt selv da han stormer inn i feltet, blir felt og scorer sikkert fra 11 meteren. Dinos tredje scoring for kvelden. Vil dette holde inn?
92 minutt 5-5 Jesse Armoo fikk en elendig Øssiaklarering rett på foten og dunker inn uavgjort via stolpen.

Det var to skuffede lag som gikk av banen etter målorgien. Drøbak/Frogn for at de ikke tok alle poengene i en kamp de styrte helt i første omgang, Østsiden for at  to gavepakker kostet laget seieren. Isolert sett er ett poeng borte mot Drøbak/Frogn helt OK.  Det var godt å se  Dino og Fabian  på hugget  i kveld. På de seks første kampene hadde Øssia scoret ni mål, mot laget som ligger på 2. plass ble det fem!

Safin Nerwai fikk gult kort. Nesjat Salimi rakk å få gult kort før han var nær ballen.
Østsidens neste kamp er hjemme mot Follo 2 tirsdag 26. mai kl. 19.00.

Østsidens lag: Simen Fredheim Andersen – Markus Granly (Nesjat Salimi 10 min), Stian Nicolaysen, Petter Stedjeberg,  Joe Lunde – Safin Nerwai, Faton Hoti (Marcus Rodin 20 min), Fabian Andersen, Petter Dines Olsen – Mikkel Iversen (StankoTrninic 2 min), Dino Mulac