God kamp av Rekruttlaget, men det det holdt ikke

| mai 18, 2015

Østsidens rekruttlag bød opp til dans og hadde lederlaget Råde i knestående etter en drivende god første omgang og 1-0 ledelse på Østsiden KG mandag kveld. Ledelsen kunne fort vært et par mål større etter store sjanser som ble brent. Både  Marcus Rodin og Stanko Trninic hadde store muligheter til å gi Østsiden ledelsen. Østsiden tok ledelsen i det 34 minutt ved Sivert Smedokken . Han var påpasselig fremme på en keeperretur etter et kjempeskudd av Stanko.

Etter pause var det stort sett Råde for alle penga. Ganske nøyaktig en time var spilt da  Stian Eriksrud bakoversparket og ballen gikk i en bue over Anders Harlem Nilsen som ellers hadde en god dag i Øssiaburet.

Østsiden prøvde  seg offensivt  de siste 10 minuttene for om mulig ta en trepoenger, men ble straffet nådeløst da laget var uten sikring. Et langt utspill fra  Rådes keeper Cato Haugom og Joel Henrik Solberg fikk fritt spillerom alene med keeper. Anders Harlem Nilsen kunne lite gjøre. Tre minutter på overtid var samme mann på farten igjen og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Til tross for tap, var det absolutt godkjent av Østsidens unggutter. Første omgang var gnistrende.  Råde måtte virkelig slite for seieren i denne kampen. På sine fire første kampen har Råde vunnet med kalassiffere.  Fotballinteressen i Råde er stor for tiden og det var en stor delegasjon fra Råde som sto ringside.

Østsidens lag: Anders Harlem Nilsen – Henrik Dubec Moum, Petter Øivind Hansen, Birgir Palsson, Nicolas Thorkildsen – Dino Coralic, Sivert Smedokken, Marcus Rodin – Nejat Salimi, Stanko Trniinic, Enal Hasurdzic. Også benytter Rene Moen