Nei og nei, ikke nå igjen mot Selbak!

| mai 16, 2015

(OPPDATERT) Så skjedde det altså igjen. Selbak rappet alle poengene med 2-1 seier i regnværskampen på Østsiden stadion lørdag ettermiddag. Men i motsetning til fjorårets to kamper vant Selbak denne gang fortjent. Østsiden var ikke til å kjenne igjen fra de to siste kampene. Laget ble slått på innsats og fart av et lag som sto uten seier. Her var det ikke lett å se  at Selbak lå nederst og at Østsiden kjempet i den andre ende av tabellen. Gjestene gikk ut med dødsforakt og allerede etter fire minutter headet Thomas Kolseth inn 1-0.

Østsiden kom seg aldri etter den kalddusjen. Laget spilte usikkert bakover og fremover ble det ikke skapt noen ting. Selbak kunne fort ha ledet med tre mål etter de første  45 minuttene

Østsiden prøvde seg på en offensiv etter pause, men skapte forstatt veldig lite. Nærmest var Adrian Kaaber med en suser i stolpen midtveis i omgangen.

Petter Stedjeber  scoret sitt første Øssiamål, men det holdt ikke til poeng

Petter Stedjeberg scoret sitt første Øssiamål, men det holdt ikke til poeng

Et drøyt kvarter gjensto da Østsiden fikk sin utligning. Et frispark ble slått inn fra venstre som landet  rett i beina på Petter Stedjeberg som scoret fra kort hold. Det var fortsatt nok av tid igjen til å avgjøre kampen for Øssia, men laget blottet seg  bakover etter noen offensive bytter.

Straffe og rødt kort
Åtte minutter av ordinær tid gjensto da Adrian Kaaber klippet ned målscorer Thomas Kolseth. Soleklar straffe og Adrian fikk rødt kort på kjøpet. Stian Eidem Olsen var meget sikker da han skjøt helt inne ved stolperoten. 2-1 ledelse sto kampen ut og naturligvis ellevill glede i Selbakleieren.

Fatos Berisha og Mikkel Lorentzen fikk  gult kort. For Fatos var det kort nr. 3 og  karantene venter mot Drøbak/Frogn onsdag 20. mai sammen med Adrian.

Østsiden hadde gjort en forandring siden kampen mot Sarpsborg 08. Faton Hoti var skadet og ble erstattet med Adrian Kaaber.

Østsidens lag: Simen Fredheim Andersen – Markus Granly (Mikkel Lorentzen 15 min), Stian Nicolaysen, Petter Stedjeberg,  Joe Lunde – Safin Nerwai, Adrian Kaaber,Fabian Andersen Petter Dines Olsen (Enal Hasurdzic 25 min)- Fatos Berisha, Dino Mulac