Rekruttlaget åpnet med seier etter thriller!

| april 21, 2015
Stanko (2), Dino og Fabian scoret målene mot Rolvsøy i serieåpningen

Østsiden rekruttlag tok alle poengene mot Rolvsøy i serieåpningen i 5. divisjon på Østsiden kunstgress tirsdag kveld. Det utviklet seg til å bli litt av en thriller etter at Østsiden ledet 1-0, Rolvsøy snudde til 3-1 ledelse før Østsiden avsluttet med tre scoringer hvorav to straffescoringer!
Etter en jevn første omgang hvor det sto 1-1 var det Dino Coralic som ga Østsiden ledelsen 1-0 da en halvtime var spilt. Skuddet ville nok  gått over, men traff en Rolvsøyforsvarer og forandret retning utenfor Rolvsøykeeperens rekkevidde. Marcus Rodin burde økt ledelsen rett etterpå, men skjøt utenfor i god posisjon. I stedet var det Jonas Zakariassen  som utlignet til 1-1 på et kjempeskudd.

Etter 60 minutter tok Rolvsøy ledelsen på et kjempeskudd av Rune Magnussen etter corner.  Fem minutter senere gikk gjestene opp til 3-1 etter en soleklar offside. Men kampen var absolutt ikke kjørt. I løpet av drøye fem minutter hadde Østsiden snudd kampen!  Stanko Trninic scoret på to straffespark. Først ble Enal felt og den andre kom etter dytt med strake armer ved en corner. Den første straffen måtte tas to ganger da Rolvsøykeeperen  gjorde sitt for å forstyrre Stanko. Stanko var imidlertid iskald og scoret på alle tre hvorav to ble tellende.
Fabian Andersen sørget for seiersmålet på en herlig «Fabivolley» bak en sjanseløs keeper. Rolvsøy kjempet veldig på slutten for om mulig ta med seg ett poeng hjem, men  Østsiden var nærmest mål i sluttminuttene med et skudd i tverrliggeren. Full fortjent Øssiaseier etter god innsats.

Hos Østsiden spilte Stian  Nicolaysen  en god kamp som midtstopper og honnør også til Stanko Trninic for to straffescoringer og god kjemping i 90 minutter. Kveldens dommer var ikke alltid like heldig med sine avgjørelser og Rolvsøyspillerne var ikke blide etter kampen.

Neste uke skal Rekruttlaget møte Navestad som vant 4-2 over Berg i sin første kamp.

Østsidens lag: Anders Harlem Nilsen -Arman Agri, Stian Nicolaysen, Birgir Palsson (Nesjat Salimi 15 min), Petter Øyvind Hansen(Nicolas Thorkildsen 45 min) – Dino Coralic, Sivert Smedokken, Nejat Salimi  (Fabian Andersen 65 min)- Stanko Trniinic, Marcus Rodin (Henrik Moum 15 min), Enal Hasurdzic

Category: Fotball, Fotball, Hovednyhet, Kampreferater Rekrutt-laget