Siste rapport fra seniorhåndballens kamper

| desember 1, 2014

18 års laget topper tabellen !

Etter seks kamper spilt, ligger nå 18 åringene på tabelltopp. De har scoret hele 177 mål, det er snitt på 29,5 mål pr kamp, noe som er veldig bra, neste lag ligger på 145 mål.  De møtte nå Tune borte, det ble en klar seier, 32-21.  Fremover er det ingen tvil at laget fungerer bra, men trener Vibeke Jensen er ikke helt fornøyd med spillet bakover.  Vi slipper inn altfor enkle mål, men det er noe vi bare må fortsette å jobbe med fremover, luke vekk de enkle scoringene, sier treneren.
J18 en glad gjeng som topper tabellen

En av de spillerne undertegnede synes er veldig spennende på dette 18 års laget , det er så klart mange av de, men Julie Tømmerberg har en veldig interessant spillestil, så jeg kan ikke la være å skrive litt om dette talentet.

Hun har en arm, som jeg ikke har sett noen andre har, det gjør at motstanderne til tider sliter veldig med å få «hass» på midtbacken.  Hun har noen skudd som er utrolig vanskelige å ta. Julie har også et » hånballhode» som er utrolig viktig for å bli en god spiller, pluss at fintene hennes sitter gang på gang.  Denne kampen var hun kanskje ikke helt på topp, men alle andre kamper har hun vært en av de toneangivende på Torp/Øssia.  Ida Rustad spilte igjen en god kamp og ble toppscorer med ni mål, like bak kommer Helene Søvik med sine syv. Mari Mathisen hadde hele 11 assist .  Trener Jensen kan heller ikke la være å skryte av de fire 98-års jentene som var med denne kampen.  En av de som imponerte meg veldig i denne kampen var 16 åringen Cecilia Fritzman, som sto for fire scoringer, men alle jentene bidrar på hver sin måte. Jeg er veldig glad for at 98 års trener Petter Steen Larsen vil la de spille hos oss , avslutter en ille glad Øssia- trener.

A-laget gikk på et bittert tap mot Rygge HK.

Rygge HK – Øssia 31-25
Det var ikke en fornøyd trener etter kampslutt.  Vi var rett og slett dårlige i dag. Vi hadde 22 personlige feil, det sier vel alt om kampen. Vi vinner ikke kamper med så mye feil, i tillegg er det mange bom og de straffer oss med engang. Så i dag hadde vi ikke dagen , sier en skuffet trener.  Damelaget lå kun under med to mål til pause 11-9, men i 2. omgang sa det stopp. Keeper Jeanette Eriksen hadde til og med 19 redninger den kampen, men ennå slipper A-lags jentene inn 31 mål.
 Det skal også sies at Rygge har fått en del forsterkninger siden sist kamp, hvor Østsiden vant. To av de kommer fra Skogstrand, en av de var Skogstrand sin beste spiller sist sesong.  Men A-laget vårt ligger fortsatt oppe i teten, så det er bare å jobbe videre og trøkke til neste kamp.
En tankefull A-lags trener

B-laget tok sin femte seier!

Nordby – Øssia 26-30
5. divisjons laget vårt tok seg en tur til Nordby i går søndag.  Trener Nina Jensen forteller undertegnede at de ligger under 16-17 ved pause.
Hun fortsetter:
-Vi starter 2. omgang greit nok, men jeg må ta en timeout for merket at noe ikke helt stemte. Etter at den var over og jentene gikk på banen igjen, satt forsvaret mye bedre, roer ned og bygger opp et gode etablerte angrep.  Jentene fortsetter å spille det spillet vi kan og da klarer vi å snu kampen og vinner tilslutt 30-26, avslutter en fornøyd Nina Jensen.  Elise Moen ble toppscorer med ni mål. B-laget ligger på 3. plass i pulja, men med en kamp mindre spilt enn laget som ligger på 2. plass. Det er to lag som rykker opp, så dette kan bli en spennende håndball-år.
Alle våre senior lag, ligger nå og kjemper i toppen av tabellen.
Da ønsker jeg bare alle våre lag lykke til videre.