Seier til 18 års laget i et nervepirrende drama

| november 16, 2014
Ida Rustad og Mari Mathisen fra en tidligere cup

Jentene spiller en glitrende kamp. Det var så klart litt smårusk inne i mellom, men SO WHAT, ingen ting å tenke på, når det positive slår det negative, ja da skal alle være fornøyd.

Trener Vibeke Jensen sa følgende etter kampen.

– De måtte kjempe for poengene i dag. Vi spiller bra i forsvar og Tindlund får svært få mål i etablert . De scoret nesten kun på våre feil i angrep og de rushet inn mange mål.
Etterhvert plukket vi bort de personlige feila fremover å satt ballen i mål. Da var det vanskeligere for Tindlund å kommer til sjanser.
Masse bra spill, scoringer fra becker vinger og strek. Vi skal også huske på de jentene som er nest sist på ballen. I dag var Helene Søvik, dronninga på banen når det gjelder det.
Hun sto for ni stk, pluss at hun også putta fem mål i nettet.

Men jeg må også trekke frem Ida Rustad som putter 8 baller i nettet, men dette var en lagseier . Jentene kjempet seg til seier..morro er det å se at alle melder seg på. Helene og Mari er back on track og Mia putter på vinga.

Bra jobba av alle sammen Idag en skikkelig lagseier, og alle ære til vår back Christine Engebretsen tok utfordringen hun fikk av meg ved å bli satt på strek. Hun gjorde en ille bra jobb både fremover og ihvertfall i forsvar, avslutter trenær`n med.

Det skal sies at Østisiden lå 1-4 mål bak mesteparten av kampen, men jentene gir aldri opp og kjører på de siste minuttene. Det var 21 – 21, tre min før slutt, og spenningen var å føle på

50 sekunder før slutt tar trener Jensen, timeout, og for en taktikk hun gjorde da.

Jentene gjorde som Vibeke sa, og ett minutt før slutt var de i ledelse med ett mål. Det sto 22 – 21 ett min før slutt på måltavla. Jentene holdt konsentrasjonen og nervene under kontroll og kjørte over dem ut kampen.

Ungjentene takket for følget og kjører på slik at seier`n ble da med tre mål tilslutt når dommær`n blåsta av kampen for siste gang. Kampen endte med seier 24-21 til Østsiden/Torp jentene.