Tap for A-lags damene mot HK Halden 2

| november 13, 2014
Flott ny tavle som skal brukes under kamper i Kongstenhallen

Østsidens flotte nye tavle som skal brukes under kamper i Kongstenhallen

Østsidenjentene gikk sterkt ut og ledet fort med fire mål. Julie Nilsen var en av de toneangivende og gikk ut i et stort tempo og banket to i goalen på under tre minutter. Halden fant fort ut at dette må de gjøre noe med ungjenta fra Øssia. De la ut frimerke, og da ble det fort litt mer «knoting» i angrep, dermed lå de under med fire mål til pause.

Dessverre klarte ikke Øssia å henge helt med ut i 2. omgang. Det var mye feilpasninger og til tider ikke samarbeid i forsvaret.
 I en periode lå de under med 10 mål, men klarte å hente seg inn til å ligge seks bak da det var ca ti minutter igjen. Halden hadde et stort tempo som ikke holdt noe tilbake når jentene våre skjøt i forsvaret eller mistet ballen. Da var det «pang» opp i angrep på halvkontringer, ikke noe tvil , her var det rett på mål og spilte opp hverandre.
Damelaget skal ha for  at de aldri ga opp, men i dag var Halden rett og slett bedre. Sånn er det noen ganger.
Ved pause var stillingen 8-12 og da dommeren blåste av sto det 22-28 til Halden på måltavla.
Men jentene skal ut i mange kamper fremover nå, så det er bare å trøkke til og ta poeng etter poeng de neste kampene.
Jeg kan ikke unnlate og nevne den «NYE» måltavla som Østsiden har investert i, blir fin å ha med fremover.