Østsiden gjorde jobben mot Grorud 2, men holder det?

| oktober 18, 2014

Østsiden  gjorde jobben sin mot Grorud 2 med 3-0 seier i regnværet på kunstgresset lørdag ettermiddag, men var minst like interessert i hvordan det gikk i kampen på Spartabanen melleom Sparta og Selbak. Her ble det 1-1 og det var det resultat laget minst ønsket seg selv om Østsiden rent resultatmessig krøp opp i ryggen på Selbak og nå ligger to poeng foran Sparta når siste runde skal spilles. Østsiden og Selbak kan begge på egenhånd redde plassen, men Sparta må ha hjelp for å berge plassen. Altså blir alt avgjort i siste serierunde og det er rekruttlagene til Sarpsborg 08 og FFK som er nøkkellagene.

Kristoffer Sternfoss og Milan Kolundzic ordnet målene mot Grorud 2

Kontroll mot Grorud 2
Gjestene fra Oslo yppet seg de første minutten av kampen, men det var hjemmelaget som mer og mer fikk styre kampen. Østsiden tok ledelsen etter 13 minutter da  Siako Hamadamin kom fint frem på høyresiden og slo inn et presist innlegg til en umarkert Kristoffer Sternfoss som kunne bredside inn 1-o.
Etter den scoringen hadde Østsiden flere 100%-sjanser til å øke ledelsen ved  Fatos Berisha, Joe Lunde og Kristoffer Sternfoss.

Etter en snau halvtime var det klart for 2-0. Eirik Laabak saksesparket et skudd hvor keeper fikk trøbbel og måtte gi retur. Milan Kolundzic var  påpasselig fremme og doblet ledelsen. Endelig en Milan-scoring etter 9 kamper med måltørke.

Mål ble annulert
Fatos Berisha økte ledelsen til 3-0 og vi trodde kampen var punktert, men her var linjemannen av en annen oppfatning. Målet ble helt feilaktig annulert.

Østsiden ønsket  å få et tidlig mål etter pause, men Grorud hadde slett  ikke tenkt å gi seg uten sverdslag. Laget  skapte litt småtrøbbel for hjemmelaget og var nær en redusering. Østsiden var likevel best. Fatos fikk igjen en stor mulighet til å øke, men det var først i det 87  minutt at Østsiden satte spikeren i kista med 3-0. Andreas Hermansen vippet fri Milan som klinket til på halvspretten. En flott scoring!

Kristoffer Sternfoss ble kåret til Østsidens beste spiller.

Lasse Nilsen og Espen Nilsen ledet laget fra benken siden Kian Karam hadde karantene etter bortvisningen mot Sarspborg 08 sist mandag.

Østsidens lag: Fredrik Tofthagen -Siako Hamadamin, Adrian Kaaber, Besim Alimi,  Joe Lunde – Fatos  Berisha (Mikkle Lorentzen 20 min)   Eirik Laabak, Andreas Hermansen, Milan Kolundzic- Lars Bråten (Bashkim Osmani 5 min), Kristoffer Sternfoss.