5-5 i ellevill juniorkamp!

| september 24, 2014

I en ellevill juniorkamp på Marker kunstgress i Ørje spilte Mysen og Østsidenjuniorene uavgjort 5-5 onsdag kveld. Det ble som resultatet viser en helt sprø forestilling som inneholdt det meste. Denne kampen burde Øssia vunnet, men i de fleste situasjoner som resulterte i baklengs, slurvet Øssiagutta bort det hele. Østsiden startet best og Birgir Palsson vinner et motspark og dermed 1-0. Øssia hadde grei kontroll på kampen, men en gavepakke bak gjorde at det plutselig sto 1-1. Så spiller Stanko Trninic gjennom Mackus Rodin som flott setter inn pauseresultat 2-1. Et greit resultat , gutta har kontroll.

Marcus Rodin scoret to mot Mysen

I andre omgang slapp vi oss ned og flere feilpasninger og ballmiss bak førte til baklengs. Mysen treffer klokkerent på et frispark som havner under tverrligger og dermed 2-2. Fredrik Toftehagen ble byttet inn som spiss. Lars gjør et flott forarbeide og Stanko sender en målgivende pasning til Fredrik som bredsider flott inn ledelse 3-2.

Ellevill Øssiajubel. Bare minuttet etter utlignet Mysen på et skudd helt ved stolpen.

Så skjer det fatale, vår keeper Anders Harlem Nilsen har full kontrol, men en Mysenspiller går litt hardt i han. Vår keeper mistet hodet totalt og slår etter han. Dommer viser korrekt ut vår keeper og straffe til Mysen. Dermed er han ferdigspilt i årets juniorserie. Fredrik Toftehagen kan intet gjøre og dermed 4-3 til Mysen.

Med 10 minutter igjen å spille var det ikke stor tro på Øssiapoeng. Men Øssia kjørte frem folk og plutselig sto Marcus Rodin helt alene og fra skrått hold rullet han inn 4-4 via stanga. Øssia fortsatte å kjøre på, og en opplagt Lars Bråten raidet opp flere ganger. Utrolig nok klarte Lars og score på et fint skudd med yttersiden, og dermed utrolig nok 5-4 til Øssia med 3 minutter igjen.

Da trodd vi faktisk på 3 poeng igjen. Gutta ga bort et klønete frispark rett utenfor sekstenmeteren rett etter. Det ble det mål på, det skulle nok Fredrik ha tatt, men men. Dermed endte det hele 5-5, rene håndballresultatet. Denne kampen måtte man bare se med egne øyne for å tro hva som skjedde. Så får vi også tilslutt håpe at noen lærer av dumme personlige feil også.

Østsidens lag:  Anders Harlem Nilsen, Nikolas Thorkildsen, Stian Johannessen, Sander Hansen, Arman Agri,, Dino Coralic, Stanko Trninic, Markus Rodin , Birgir Palsson, Henrik Moum, Fredrik Toftehagen, Lars Bråten, Sivert Smedokken.