Tap 2-1 for Trosvik

| september 13, 2014

La det være sagt med en gang. Østsiden tapte 2-1 for Trosvik og det var en fullt fortjent hjemmeseier. Vi takker Trosvik for kampen og at de også holdt avtalen klubbene imellom.

Østsiden hadde en gyllen mulighet til 3 poeng med Trosviks ordinære stoppere ute, men en svak kamp av Øssia satte en stopper for det.

Første omgang var nærmest katastrofalt dårlig og Trosvik burde ledet med 3-4 mål.

Det luktet 4. divisjon lang vei av det Øssia presterte. Vi hadde et håp etter en god kamp som mot Sprint sist uke. Da gikk ballen mye framover og vi fant rom. Dagens kamp ble i så måte en skuffelse. Veldig temposvakt, farlige og upresise tversover- og bakove pasninger, som sinker vårt spill og som gjør at motstanderne får enkle overganger og store muligheter.

Skal Østsiden ta poeng må laget slutte med dette, da er det bedre å slå ballene framover i rom og komme etter med laget og krige derframme. Man må forstå at hver kamp fra nå er cupkamper og slutte med den romantiske stilen. Vi må komme raskere i angrep og fylle på foran motstandernes mål. Selv på slutten av kampen da vi skulle løfte fram tok det ”lyssår” før ballen kom fram.

Spesielt i første omgang var vi også veldig rufsete bakover, og ofte lite press fra midtbaneleddet også. Fredrik Toftehagen var unntaket, han holdt oss inne i matchen. Framover skapte vi knapt noen ting, en farlighet signert Joe Lunde

Andre omgang var Øssia mer med og var det beste laget. Men det blir litt puslete det vi driver med selv om vi har ballen mest.

Østsiden tar ledelsen 1-0 etter 63 minutter og typisk nok måtte det et selvmål til. Joe Lundes skudd hadde gått langt utenfor, men treffer et Trosvik ben, og går i mål isteden.

Da trodde vi på seier. Men Øssia blir defensive i tankegangen og skal begynne å sikre.

Isteden er det Trosvik som finner en åpning i Øssias forsvar og Tobias Putkowski setter inn reduseringen etter 68 minutter.

Med 15 minutter igjen å spille klarer utrolig nok Trosvik å score etter at Øssia lett kunne klarert to ganger i samme situasjon, her var det både svakt keeperspill og backspill.

Admir Zec kunne enkelt da sette 2-1 i det åpne målet.

Øssia skaper noen muligheter på slutten og Fatos Berisha skulle hatt en soleklar straffe. Dommeren hadde forøvrig mange rare avgjørelser, men vi skal ikke skylde på han for tapet.

Østsiden nye midtsopper Besim Alimi ble kjørt fram mor slutten og hadde kampens siste store mulighet, men headingen ble reddet av keeper.

Som sagt nå må Øssia gutta brette opp ermene for nå må laget ha 3 poeng mot Rustad hjemme, og da håper vi å se et mye mer resolutt og bestemt Øssia som spiller med tempo og går mer rett på kassa.

Gult kort ble det til Besim Alimi, Lars Bråten og Mergim Dervishi

Laget: Fredrik Toftehagen, Siako Hamadamin, (Baskim Osmani i 30 minutter) Adrian Kaaber, Besim Alimi, Joe Lunde, Kristoffer Sternfoss, Lars Bråten,Mergim Dervishi, Fatos Berisha, Mikkel Iversen Lorentzen (Stian Nicolaysen i 13 minutter).