Østsiden ble overkjørt

| august 30, 2014

(OPPDATERT) For andre gang i år måtte Østsiden gå målløse av banen. Begge gangene har vært mot Oppsal. I vårkampen var Øssia uheldig som ikke tok poeng. I lørdagens kamp på Trasopbanen var det bare fire igjen fra startoppstillingen fra vårkampen. Østsidens unge mannskap var sjanseløse  mot et velspillende Oppsal-lag som vant 4-0. Det er sjelden vi har sett Østsiden skape så lite i løpet av 90 minutter.
Østsiden var maks uheldig  ved kampstart. Det hadde ikke gått to minutter før Østsiden ble straffet nådeløst etter en forsvarstabbe. Oppsals storscorer  Omar Fonstad El Ghaouti lot seg ikke be to ganger da han plutselig var alene med Fredrik Tofthagen. En kalddusj de lux for Øssia. Det tok nesten en halv time før Østsiden kom med i kampen og var i nærheten av noe som kunne ligne på en avslutning. Men kampen jevnet seg i hvertfall ut og det løftet Østsiden fikk rett før pause  håpet vi i det lengste at laget skulle ta med seg ut i 2. omgang.

Kristoffer Sternfoss var Øssia beste offensive da han spilte på midbanen i første omgang

Håpet brast fort
Før det var gått ett minutt av andre omgang endte en ny forsvarstabbe at Omar Fonstad El Ghaouti  på ny møtte Fredrik Tofthagen under fire øyne. Oppsalspissen viste ingen nåde igjen og demed 0-2 i sekken.

På stillingen 2-0 hadde Østsiden sin eneste sjanse i det 55 minutt.  Et innlegg fra høyre fant Joe Lunde som i god posisjon tok seg tid til å legge ballen til rette, men skjøt utenfor.

Resten av kampen var plankekjøring for Oppsal. Antonio Yambo ordnet 3-0 i det 70 minutt og to minutter før slutt fastsatte Krister Bjørseth sluttresultatet til 4-0.

Oppsal er det beste laget vi har sett i årets 3. divisjon. Laget var godt organisert, samt hadde raske spillere både foran og bak.

Vi forventet ikke Øssiapoeng i denne kampen, men er bekymret for at laget skapte så lite. Når selv ballgutten bak Oppsalmålet ba om å bytte plass pga lite å gjøre, skulle det si det meste.

Neste lørdag er det hjemmekamp mot  topplaget Sprint som i kveld feide Kolbotn av banen med 9-0.

Mergim Dervishi er skadet og Stian Nicolaysen fikk tillit fra start. 10 minutter før slutt fikk Sivert Smedokken (17) sin A-lagsdebut og rett før slutt fikk også Henrik Moum (17) sin A-debut.

Østsidens lag: Fredrik Tofthagen – Siako Hamadamin, Adrian Kaaber, Stian Nicolaysen (Mikkel Lorentzen 40min),   Joe Lunde  –  Kristoffer Sternfoss,  Andreas Hermansen, Lars Bråten,  Bashkim Osmani (Sivert Smedokken 10 min) – Milan Kolundzic (Henrik Moum 4 min)