G19 ute av cupen

| august 17, 2014
God kamp av Fredrik selv om det ble fem baklengs mot Molde

(OPPDATERT) Søndag ettermiddag var det klart for 4.runde i NM for juniorlag. Kampen gikk på en blytung hovedmatte på Østsiden, og motstander var selveste Molde. Hele seks av spillerne i startoppstillingen hadde spilt for A-laget dagen før, og det ble merkbart utover i kampen. Molde startet kampen best og var nær scoring etter 1 minutt. Bare en glimrende Fredrik Tofthagen avverget en scoring. Neste sjanse hadde Østsiden. Lars Bråten dro seg fri ved dødlinjen og legger pasningen i 45 grader ut til Enal Hasurdiciz, som bare kan sette ballen i mål men skyter rett på keeper.

Etter dette hadde Molde en stor sjanse i det 12 minutt men ballen gikk utenfor. Østsiden kom mer inn i kampen og var fullt på høyde med Molde i en periode, men i det 34 minutt slurvet midtbanen og Molde kom gjennom og 1-0 til Molde. Dette ble også pauseresultatet, i en omgang som gikk i lavt tempo og var relativt jevnspilt.

2.omgang startet helt forferdelig for Østsiden. Det så ut som hele laget var paralysert, spillerne sto stille og så på Molde kom gjennom gang på gang. I det 48 minutt sto det 2-0 til Molde. Østsiden prøvde etter dette å reise seg og fikk flyttet laget høyere opp i banen, men i det 61 minutt skjer det igjen en personlig feil i midtbanen og på overganen satt Molde inn 3-0 og kampen var i praksis avgjort.

Resten av kampen ble en transportetappe og begge lag byttet inn mange spillere. Molde scoret ytterligere 2 ganger, slik at sluttresultatet ble 5-0. Molde vant fullt fortjent og var det beste laget. Når Østsiden møtte et så godt lag som Molde må de sette de få sjansene de fikk, og personlige feil må lukes vekk.

For Østsiden sin del var det helt klart negativt at så mange spillere hadde spilt A-lags kamp dagen før. Det er bare å gratulere Molde og vi ønsker de lykke til videre.

Laget: Fredrik Tofthagen, Siakko Hamadamin, Stian Nicolaisen, Adrian Kaaber, Nicolas Thorkildsen, Andreas Hermansen, Sander Hansen, Lars Bråten, Arman Agri, Baskhim Osmani, Enal Hasurdzic.
Benyttede res: Mikkel Iversen Lorentzen, Marcus Rodin, Stian Johannessen, Henrik Moum, Dino Coralic, Stanko Trninic.