Dobbel Bashkim sikret ett poeng mot Kråkerøy!

| august 16, 2014

(OPPDATERT 2) Nå var det endelig Østsidens tur til å få med seg poeng på overtid. I det 91. minutt utlignet Bashkim Osmani til 2-2 og det syntes vi  Østsidens ungkalver fortjente etter  heroisk innsats i 90 minutter. Det var imponerende mot et så erfarent lag som Kråkerøy som ligger på 2. plass på tabellen.

Før kampen var det ett minutts stillhet til ære for  den kjente Øssiaprofilen Alf Gustavsen som døde fredag 15. august. En fin gest av Kråkerøy IL.

Østsiden åpnet friskest. Lars og Fatos på topp jobbet iherdig og brøt ofte høyt i banen.  Lars Bråten hadde  også omgangens største sjanse da  han kom alene med  keeper. Det siste kvarteret tok hjemmelaget litt over og tok ledelsen ved  Michael Røn i omgangens siste minutt. Det virket lettvint.

Rask utligning etter pause
Heldigvis ble det en  rask utligning. Lars  ofret seg seg i duellene og  liggende fikk han inn en «taklingpasning» frem til Bashkim Osmani som  behersket  satt inn 1-1 i det 47 minutt. Lars fikk en smell  rett før pause og gikk ut i det 48 minutt.
Helt ut av intet prøvde Østsidens Milan Kolundzic på et overraskende skudd fra en vanskelig vinkel.Kråkerøykeeperen måtte ut i full lengde for å redde det harde skuddet. Minuttet før hadde Martin Stafseng headet over fra god posisjon

68 minutter var spilt da Kråkerøy på ny tok ledelsen. Alexander Syversen fikk stå helt alene på bakerste stolpe og scoret enkelt.
Østsiden ga seg imidlertid ikke. Fatos Berisha kjempet som en galeislave alene på topp under vanskelig arbeidsforhold etter at Lars måtte gå ut.

Joe gratulerer Bashkim med to scoringer mot Kråkerøy

En siste kraftanstrengelse på overtid og plutselig var Bashkim i god posisjon som han utnyttet perfekt. 2-2! Vill jubel

Dommeren hadde lagt til fem minutter og det kokte hos noe og enhver i sluttminutten. Begge lag hadde sjanser  på tampen, men resultatet sto seg ut.  Og akkurat det resultatet var kanskje Sprint mest fornøyd med.

Hos Kråkerøy kom trener Bjørnar Johannessen (36) inn allerede etter 30 minutter, mens Hans Erik Ramberg (38) spilte de siste 35 minuttene.

Mergim fornøyd
Spillende trener og innpisker Mergim Dervishi var fornøyd med unggutttas innsats. – Vi gir bort to billige mål, men gutta gir alt og vi fortjente det ene poenget.Samtidig som han han berømmer Bashkim for sine avslutningsferdigheter.

Østsidens lag: Fredrik Tofthagen – Siako Hamadamin, Adrian Kaaber, Kristoffer Sternfoss, Joe Lunde – Milan Kolundzic, (Stian Nicolaysen 15 min) , Mergim Dervishi, Andreas Hermansen, Bashkim Osmani – Fatos Berisha, Lars Bråten (Mikkel Lorentzen42min)

Category: Fotball, Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget, Klubben