Østsiden poengløse fra Ski

| august 11, 2014

Follo2 ble rett og slett for sterke for Østsiden på Ski stadion mandag kveld .Hjemmelaget vant 3-1 og det var det ikke noe å si på.   Begge lag stilte med unge mannskap, men Follo2 hadde jokerne som Østsiden manglet. Her hadde Follo 2 toppet laget.

Milan Kolundzic scoret i sin første kamp for Øssia

A-spillerene som satt på benken eller var avstengt pga kort i lagets kamp mot KFUM på søndag, ble tungen på vektskåla. I første omgang var det Follo2 som hadde ballen mest, men laget spilte omstendelig  uten å skape sjanser. Det samme gjaldt Østsiden som absolutt ikke skapte noe de første 45 minuttene.

Etter pause tok Follo grep og det var ikke noe å si på at laget tok ledelsen1-0 etter 54 minutter selv om det  var av den lettvinte sorten. Follo kjørte på i åpningsminuttene i 2. omgang og da var det bare Fredrik Tofthagen som holdt Østsiden inne i kampen. Da  Follo la på til 2-0 etter en drøy times spill virket kampen kjørt. Men så reduserte Østsiden til 2-1 ved nykommeren Milan Kolundzic som akkurat hadde kommet på banen. Han var hissig på grøten og kan bli et aktivum i høst. Han scoret på Østsidens første sjanse og fikk også et gult kort med seg på kjøpet.
Etter reduseringen kom Østsidens beste periode. Laget endret litt på formasjonene, spillerne kjempet bra og  en utligning lå i lufta, men da Follo gikk opp  til 3-1 ti minutter før slutt var det ikke håp om poeng i denne kampen.

Førstkommende lørdag er det Kråkerøy som er motstander.
Østsiden fikk sykdomsforfall før kampen på Erik Berthagen som dermed spilte sin  siste kamp i helhvitt mot FFK2. Dermed  måtte Kristoffer Sternfoss spille midtstopper og Fatos Berisha gikk inn som spiss.

To ungutter fikk sin A-lagsdebut de siste fem minuttene. Nicolas Thorkildsen og Stanko Trinic

Østsidens lag: Fredrik Tofthagen – Siako Hamadamin (Nicolas Thorkildsen 5 min), Adrian Kaaber, Kristoffer Sternfoss, Joe lunde – Mikkel Lorentzen (Milan Kolundzic 30 min)., Mergim Dervishi, Andreas Hermansen, Bashkim Osmani (Stanko Trinic 5 min) – Fatos Berisha, Lars Bråten