Østsiden har ung tropp

| april 18, 2014

På bakgrunn av Joacim Jonssons fotballblogg i Fredriksstad Blad 16. april vil trenerteamet i Østsiden  gjerne presisere følgende : «Vi i trenerteamet rundt Østsiden A-lag vil gjerne kommentere Joacim Jonssons uttalelser  i Fredriksstad Blad. Han skrev i sin blogg at Østsiden er et unntak blant  de 4 lagene i distriktet,

Sportslig koordinator Kian Karam sater ungt i år

Sportslig koordinator Kian Karam sater ungt i år

at vi ikke satser på de unge som de andre lagene gjør. Vi holder med Joacim at vi er et unntak, men ikke av den grunn som han mener. De spillertroppene som ble presentert i Fredriksstad Blad er snittalderen følgende:

Kråkerøy 27.2 år
Selbak 24.1 år
Trosvik 22.2 år
Østsiden 20.2 år

Østsiden er det eneste laget som har 3 juniorer i startelleveren og 5 andra som banker på døren, og det etter at noen dyktige spillere fra fjorårets Interkretslag vil prøve seg på Interkretslaget til Sarpsborg 08. Det er frustrerede å høre at vi bare satser på spillere utenfra når hele vår målsetning er å gi våre ungespillere sjansen og utvikle dem.
At vi henter 3 spillere utenfra er nødvendig etter å ha mistet tre solide spillere etter fjorårets sesong. Dessuten, for å utvikle våre unge spillere er det viktig å trene med med bedre spillere.
Tre spillere i Østsidens forsvar i sista NM- kampen mot Kråkerøy var 18 år. Det er en bekreftelse på at Østsiden satser ungt i 2014.»

Category: Fotball, Hovednyhet, Klubben

Comments are closed.

Håndball A-laget - 3. div (2023/24)
Fotball A-laget - Amedialigaen 2023
Neste kamp A-Laget
Arkiv