G19 fikk sin revansje mot Trosvik

| april 10, 2014

Østsiden G19 fikk onsdag kveld sin revansje for det sure tapet i Vårcupen mot Trosvik. I søndagens kamp var det mange som ikke var helt på nett, men i onsdagens seriepremiere mot Trosvik var laget i en helt annen kampform og dominerte på Merkurbanen.

Østsiden spilte fin fotball, men det ble ikke helt det store ut av det i første omgang. Trosvik var farlige på et par kontringer, og kunne tatt ledelsen da de var på blank kasse fra nært hold, men Anders Harlem Nilsen i Øssia buret vartet opp med en praktredning. Ellers hadde Østsidens forsvar grei kontroll på det som kom.

Andreas Hermansen og G19 fikk sin revansje mot Trosvik

I annen omgang dominerte Øssia hele omgangen, Trosvik hadde lite å by på da. Moro å se mye fint spill og flotte kombinasjoner, og hull på byllen kom da Ziako Hamadamin ble felt. Stian Knudsen satte straffen sikkert i mål.

Øssia fortsatte å kjøre på og skapte mye, men ballen ville ikke inn. Noen minutter før slutt punkterer Andreas Hermansen kampen etter nydelig spill, hvor Trosviks forsvar og keeper var helt utspilt. To mål til skulle det vært på slutten, men det ebbet ut i en 2-0 seier, som var meget fortjent.

På et godt Øssialag var det flere som bemerket seg, men Andreas Hermansen, Stian Knudsen, Ziako Hamadamin og Stian Nicolaysen var ekstra bra i denne kampen

Laget med målscorere: Anders Harlem Nilsen, ZiakoHamadamin, Stian Nicolaysen, Stian Johannessen, Nikko Torkildsen, Sander Hansen, Mikkel Iversen, Andreas Hermansen, Lars Bråten , Stanko Trninic, Markus Rodin, Younes Tabbec, Henrik Moum, Stian Knudsen (1), Andreas Hermansen (1)